CITYMOOD 12M – 12M CITY BUS

DIZAJNIRAN ZA EFIKASNOST

Citimood 12 m gradski autobus donosi novi pristup u gradski saobraćaj nudeći efikasnost u svakom pogledu. Otkrijte pametan način za vaša urbana rešenja.

Maksimalna snaga (kW/ks)
243 / 328

Maksimalan broj
putnika
98

Ukupna dužina (m)
12.1

PROMENA ASPEKTA UDOBNOSTI VOŽNJE

Zakrivljeno vetrobransko staklo bez zaštitnih guma i zadnjih stubova pruža širok ugao vidljivosti, dok upravljački panel sa integrisanim upravljačem i 6-smernim podesivim pneumatskim sedištem vozača osiguravaju željeni položaj za vožnju, menjajući aspekt udobnosti vožnje. Pored toga, sa punim digitalnim klasterima i elegantnim dizajnom, svaka funkcija je na dohvat ruke na ergonomskom kokpitu koji omogućava laku kontrolu u vozilu.

MAKSIMALNO KORIŠĆENJE KAPACITETA

Vašem poslovanju ili opštini je omogućeno da profitiraju sa Citimood 12 m gradskim autobusom. Citimood 12 m ima mnoge vrednosti u svojoj jedinstvenoj kompaktnoj strukturi, od kojih je jedan kapacitet putnika. On nudi maksimalnu iskorišćenost kapaciteta dok troši minimum u pogledu goriva, održavanja i nabavke.

MODULARAN I JEDNOSTAVAN DIZAJN

Citymood serija autobusa proizvedena je sa modularnom strukturom šasije kako bi se kombinovali ukupni profili karoserije i bočni paneli sa lakim staklenim vlaknima. Troškovi proizvodnje se smanjuju, kao i troškovi nabavke i upravljanja.

VRHUNSKE PERFORMANSE

Citymood 12 m gradski autobus je veoma impresivan sa svojim performansama. Sa svojim Euro 6 motorom koji proizvodi do 243 kW, Citimood 12 m se bez napora penje čak i po najvišim brdima. 4 brzina Voith ili 6 brzinski ZF automatski mjenjač omogućuje vozaču da se više fokusira na put, dok udobnost vožnje prenosi na viši nivo.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: