sistem polica

Industrijski metalni regali za najefikasniju organizaciju prostora

   

Svestrani i čvrsti, industrijski regalni sistemi Fami Storage Sistems su najefikasniji i najprikladniji način organizacije robe i proizvoda, racionalno iskorištavajući raspoloživi prostor i lako se prilagođavaju bilo kojoj upotrebi ili podešavanju: čak se mogu jednostavno postaviti uz zid. Fami Storage Sistems nudi kompletnu paletu sistema za odlaganje skladišta, podeljene prema vrsti i veličini.

Police sa podesivom visinom, podržane sa 4 kuke, dostupne su u proreznoj verziji za smeštaj separatora kapaciteta između 250 i 300 kg, a u verziji bez proreza kapaciteta 100 do 150 kg.
Ojačane police, pričvršćene vijcima na bočne strane, predstavljaju „potporne stupove“ sistema police i razlikuju se po broju (2/3) u odnosu na visinu. Kapacitet im je 150 kg.

 

Zaključane police, koje obavljaju istu funkciju nošenja kao i ojačane police, dizajnirane su tako da mogu da zaključaju bravu sa cilindrom ili numeričkom kodnom bravom i podržavaju bravu. Kapacitet im je takođe 150 kg.

SISTEM AR Teški industrijski metalni regali sa izvlačenjem polica posebno su pogodni za skladištenje veoma teških materijala (kalupa, motora, itd.) Sa kojima se u potpunosti može rukovati korišćenjem dizalica. Police mogu imati običan ili teleskopski produžetak, a svaka se kreće između 800 i 1000 kg. Oprema je napravljena od čeličnog lima posebno oblikovanog da poboljša čvrstoću. Svaki par kliznih vrata obuhvata dve police za odlaganje i ima cilindarsku bravu sa dva tastera. Bočni i zadnji zidovi su pričvršćeni vijcima za strukturu i, kada se zajedno koriste, čine zatvorene pregrade. Pored toga, zadnji zidovi ne zahtevaju postavljanje poprečnih komada. Bočne strane imaju čelične ploče za učvršćivanje na pod.

Podesivi sistem polica SISTEM ST police za odlaganje imaju konstrukciju koju možete lako sastaviti, koja se sastoji od: bočnih ploča / uspravnih ploča, bočnih zidova, srednjih zidova i zadnjih zidova sa dizajnom za međusobno zaključavanje i za jednostavno spajanje zajedno bez ikakvih šrafova. Police se isporučuju s 4 kuke i imaju raspon nosivosti od 100 do 400 kg.

Prilagodljiva različitim dodacima, ova vrsta polica je unapred postavljena da se pretvori u ormare dodavanjem vrata sa šarkama ili kliznih vrata, dok se vertikalni razdelnici, pregrade, trake i (87%) obične i (100%) teleskopske produžne fioke mogu stvoriti dobro organizovano skladište. U skladu sa zahtevima dostupno je nekoliko dodataka.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: