KARSAN je fokusiran na proizvodnju i razvoj 6m i 8m gradskih, međugradskih i školskih autobusa u CNG, dizel i električnih autobusa. Razvoj električnih autobusa je ostvaren u partnerstvu sa kompanijom BMW.

Visoki standardi ugrađene opreme svrstavaju ovaj brend u višu klasu autobusa. Moderna fabrika je projektovana sa fleksibilnošću da proizvodi sve tipove vozila, od automobila do kamiona i od minivana do autobusa, nalazi se 30 km od centra grada Bursa, i zauzima ukupnu površinu od 206 hiljada kvadratnih metara.

MENARINI je italijanska kompanija osnovana u Bolonji 1919. god. i od tada u Evropi važi za jednog od najkvalitetnijih proizvođača gradskih autobusa. U svom proizvodnom programu Menarini se fokusira na 10m, 12m i 18m niskopodne gradske autobuse u CNG i dizel varijantama.

Koristeći samo najkvalitetnije komponente kao i najsavremenije tehnologije prilikom izrade, MENARINI se svrstava u višu klasu gradskih autobusa.

JEST

Dizajniran da hrani glavne linije gradskog prevoza, Jest + može lako manevrisati u uskim ulicama zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini. Zbog toga se vaša transportna mreža može proširiti…

Opširnije

Dizajniran da hrani glavne linije gradskog prevoza, Jestronic može lako manevrisati u uskim ulicama zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini. Zbog toga se vaša transportna mreža može proširiti…

Opširnije

Dizajniran da hrani glavne linije gradskog prevoza, Jest Electric može lako manevrisati u uskim ulicama zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini. Zbog toga se vaša transportna mreža može proširiti…

Opširnije

ATAK

Uz velike prednosti što je mali, Atak donosi novi pristup gradskom prevozu istovremeno nudeći efikasnost u svakom pogledu. Otkrijte pametan način za svoja gradska rešenja sada.

Opširnije

Tehnologija, performanse, udobnost i još mnogo toga…
Sva očekivanja se menjaju sa dometom Atak EV Bus od 300 km i mobilnost je redefinisana.

Opširnije

STAR

Do 31 putnika i ukupne dužine 8 metara, Karsan STAR dizajniran je kao kompaktni turistički autobus poslovne klase za uske gradske ulice u koje veliki autobusi ne mogu ući. 

Opširnije

Do 33 putnika i 8 metara ukupne dužine, Star School Bus dizajniran je kao prvoklasni partner za sve ulice grada sa maksimalnim komforom. Snažni motor će vas uvek držati na ruti.

Opširnije

MENARINIBUS

Uz velike prednosti toga što je mali, Citimood 10 m gradski autobus donosi novi pristup gradskom transportu, nudeći efikasnost u svakom pogledu. Otkrijte pametan način za vaša urbana rešenja.

Opširnije

Citimood 12 m gradski autobus donosi novi pristup u gradski saobraćaj nudeći efikasnost u svakom pogledu. Otkrijte pametan način za vaša urbana rešenja.

Opširnije

Citimood 18 m dizelski gradski autobus donosi novi pristup gradskom prevozu nudeći efikasnost u svakom pogledu. Otkrijte pametan način za vaša urbana rešenja.

Opširnije