R-SERIJA POTPUNE PERFORMANSE

REDEFINISANI LUKSUZ

Kamioni R-serije kombinuju performanse V8 motora sa izvanrednim nivoom udobnosti i izborom opreme. Oni su idealni pratilac za dugolinijski transport, pomažu vam da ispunite najzahtevnije rokove jedan za drugim.

null

ČISTA FORMA I FUNKCIONALNOST

R-serija predstavlja vrhunac dizajna za zahtevne vozače. Očekujete udobnost, vidljivost i kontrolu koji su najbolji u klasi. Možete takođe odrediti najviše nivoe opreme i sjajne dodatke. Ako volite dizajn R-serije, u potpunosti ga prilagodite svojim željama.

null

VRHUNSKI KVALITET U SVIM ASPEKTIMA

Prva u nizu prednosti našeg 13-litarskog motora sa linijski raspoređenih šest cilindara predstavlja njegova ogromna snaga i obrtni momenat. Takođe ga karakteriše i niska potrošnja goriva i pouzdana, dugoročna radna efikasnost. Naš stalni cilj je da maksimalno povećamo ekonomičnost u radu i omogućimo vam nesmetano poslovanje.

null

Hotelska udobnost

SVE JE U DETALJIMA

Vožnja Scania kamiona je oduvek bila odraz stila i ponosa. I to ne samo zbog njegovog izgleda, već i zbog vrhunskog osećaja koji prati kvalitet Scania kamiona.

null

VRHUNSKI PROIZVOD U SVAKOM POGLEDU

U Scania kabini sve radi u vašu korist – čak i sedišta i retrovizori. Sve Scania kabine R-serije napravljene su tako da vam omoguće da obavljate svoj posao na što udobniji način, bez obzira na to gde vas put odvede.

null

NEPREVAZIĐENE PERFORMANSE

Novi Scania Streamline svojom usavršenom aerodinamikom i unapređenim sistemom Scania omogućava neprevaziđenu uštedu goriva. Pored toga, iz najvećeg asortimana na tržištu možete da izaberete neki od Euro 6 motora.

ZADNJA OSOVINA

Scania nudi asortiman jednostrukih pogonskih osovina sa redukcijom za većinu uobičajenih primena. Reduktori u glavčinama su takođe dostupni u dve jačine. Model R780 je snažan jednostruki prenosni sistem bez redukcije u glavčinama koji može da se koristi za najsnažnije Scania motore.