Rippa-Shandong Rippa Machinery Group Co., Ltd. nalazi se u Šestom industrijskom parku, visokotehnološkoj zoni Jining, provincija Šandong. Reč je o visokotehnološkom preduzeću na državnom nivou sa pravom uvoza i izvoza. Bavi se proizvodnjom i prodajom bagera, utovarivača, mini dampera, skid stirova, kao i ostalih mašina iz građevinskog programa.

Postrojenje se prostire na površini od 100.000 kvadratnih metara. Ima 11 podružnica, od kojih svaka ima nezavisno računovodstvo. Ima 209 zaposlenih, uključujući 50 stručnih inženjera, tehničkog osoblja, 8 viših inženjera i 30 viših tehničara. Kompanija ima ISO: 9001 sertifikaciju sistema upravljanja kvalitetom, CE EU sertifikat o kvalitetu, Euro 5 sertifikat o emisiji i EPA sertifikat o emisiji.
Proizvodi kompanije dobro se plasiraju kako na kineskom, tako i na inostranom tržištu. Rippa aktivno razvija inostrana tržišta kroz način distribucije u inostranstvu.
Proizvodi se izvoze u jugoistočnu Aziju, Ameriku, Evropu i Bliski istok. Tim za istraživanje i razvoj posebno je razvio i proizveo veliki broj novih modela za tržišta Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Evrope, a dobio je i niz patenata za dizajn.

R – 330 (2.5t)

OPŠIRNIJE

R – 350 (3.5t)

OPŠIRNIJE

R – 355 (4t)

OPŠIRNIJE

NDI – 355 (4t)

OPŠIRNIJE

R – 360 (6t)

OPŠIRNIJE

R – 380 (8t)

OPŠIRNIJE