FAMI je prvobitno osnovan kao proizvođač industrijskog nameštaja i oprema, ali je stečeno iskustvood 90 godina, pretvorio u široku lepezu profesionalnih rešenja za opremanje industrije, magacina, vozila i kancelarija širom sveta. Inovativna rešenja, savremeni dizajn i moderna tehnologija čine Fami liderom na tržištu. za skladištenje i odlaganje, ormane, fabričko opremanje i kancelarijski nameštaj – kao i uslugu pre i nakon prodaje kako bismo zadovoljili sve potrebe svojih kupaca.

Generalni Katalog

Savršeno prilagođeni svakom radnom okruženju, Fami sistemi za industriju, skladištenje robe, nameštanje i opremanje radionica, ili kancelarije, čine radnu sredinu organizovanu i sigurnu. Potrebe kupaca su prioritet koji Fami svojim inovativnim rešenjima i kreativnošću uspeva da zadovolji.

Među apsolutno neophodnim proizvodima za dobro organizovano industrijsko skladištenje i fabričku opremu spadaju naši ormari za alate, radne klupe i stanice ili naša industrijska kolica, dok opremu za skladištenje idealno ispunjavaju naši metalni ormani, velikih kapaciteta, kao i plastični i metalni kontejneri i kutije.

Nakon uspeha sa opremanjem industrije i magacinskom opremom, Fami se fokusira i na opremanje komercijalnih vozila, osnivajući StoreVan. Jedinstvena rešenja za veliki broj modela vozila, oprema koja zadovoljava najstrože direktive i standarde, postavila su Fami kao lider u još jednom sektoru. Kompletna rešenja za laka dostavna vozila, mobilne radionice, vozila za kurirske službe, čine samo mali deo onoga što je u ponudu, a postoji mogućnost i izrade jedinstvenog rešenja po zahtevu kupca.

Pogledajte ili preuzmite ostale kataloge proizvođača u PDF formatu:

Ormari

Ekološka rešenja

Cnc sistemi

Radne stanice

Radni stolovi

Kolica

Sistemi za skladištenje

Police