1981. godine, Siegfried i Marianne Nachreiner osnovali su kompaniju NACHREINER – MACHINING TOOLS. Filozofija ovog porodičnog biznisa bila je od njegovog početka, brzina, kvalitet i fleksibilnost, kao i sveobuhvatna kontrola zaliha. 2002. godine NACHREINER vrlo širok asortiman obuhvata veliki izbor bušilica, glodalica, alata za rezanje navoja, brojača, rotacionih navoja, testera za rezanje, merača, stezača…

Cilj je pružiti najbolju i sveobuhvatniju korisničku uslugu sa sve više optimizovanih preciznih alata i šireg asortimana proizvoda.

Budući da današnji standardni alati često ne ispunjavaju zahteve u potpunosti, kompanija se dodatno proširila otvaranjem proizvodnih linija u Bavarskoj i Crnoj šumi. To nam je omogućilo da ispunimo sve veće zahteve za obradom. Za naše kupce rešenja pružamo globalno, sa najsavremenijom opremom.

Slogan „Preciznost znači, ništa nije preostalo za promenu“ naglašava velike zahteve kompanije za svojim proizvodima. Krećući se napred, želimo da ostanemo korak ispred zahteva tržišta u svakom trenutku.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: