Scania je globalna kompanija koja nudi proizvode i usluge u više od 100 država. Takode, nudimo finansijske usluge na mnogim tržištima, sa proizvodnim jedinicama koje se nalaze u Evropi, Južnoj Americi i Aziji. Naše sedište je u Soderteljeu.

Sa 18.400 zaposlenih u sektoru prodaje i usluga, Scania je strateški pozicionirana unutar kruga poslovanja svojih korisnika u 100 država širom sveta. Sa 3.500 zaposlenih u sektorima istraživanja i razvoja, naš cilj je razvoj visoko kvalitetnih proizvoda i rešenja koja pokrivaju specificne zahteve korisnika, uz izuzetno brzu realizaciju projekata.
Naš uspeh je zasnovan na kljucnim vrednostima – kupac na prvom mestu, poštovanje za pojedince, eliminacija otpada, odlucnost, timski duh i integritet. Oni prikazuju vaše putovanje ka održivijoj buducnosti i ulozi u ekosistemu, kao i naš položaj u okviru kompanije Volkswagen Truck & Bus. Ove vrednosti nastavice da budu integralni deo nacina na koji vodimo našu kompaniju, gradeci globalnu lidersku poziciju u održivom transportu.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu:

NOVA L‑SERIJA
OPŠIRNIJE
NOVA P‑SERIJA
OPŠIRNIJE
NOVA G‑SERIJA
OPŠIRNIJE
NOVA R‑SERIJA
OPŠIRNIJE
NOVA S‑SERIJA
OPŠIRNIJE
NOVA KABINA
OPŠIRNIJE