KABINA ZA POSADU NOVA GENERACIJA SCANIA VOZILA

BEZ KOMPROMISA

Nova kabina za posadu P-serije kompanije Scania je puna novih funkcija posebno prilagođenih hitnim zadacima, uzimajući u obzir i ergonomiju i bezbednost, pri čemu se ne gubi na kvalitetu. Među novim dodacima su sigurnosni prozori za gradsku vožnju kompanije Scania i zaseban sistem za klimatizaciju za kabinu.

DIZAJNIRANO ZA ZAHTEVNE ZADATKE

Novu kabinu za posadu karakterišu fleksibilnost i bezbroj mogućnosti za dizajniranje odeljka sa kabinom za posadu baš onako kako vi želite.

OJAČANI MOTORI

Scania motori su poznati po svojoj uštedi goriva. Nova generacija naših kamiona još više uzdiže našu reputaciju. Poboljšane brizgaljke i komore za sagorevanje u kombinaciji sa novim koeficijentom zadnje osovine doprinose smanjenju brzine motora i potrošnje goriva za 3%.

IZABERITE KABINU

Iako se nova generacija kabina za posadu kompanije Scania temelji na nasleđu koje je ostavila prethodna kabina za posadu, nova generacija je još pogodnija za svoju namenu zbog lakog pristupa prostoru za posadu, poboljšane udobnosti i prilagodljivog izbora sedišta.

PAMETNA SNAGA

Sa kamionima nove generacije Scania je napravila veliki korak napred u pružanju kamiona prilagođenih klijentima radi još bolje ukupne radne ekonomičnosti. Kabina za posadu kompanije Scania može da se naruči uz 7-litarski, 9-litarski ili 13-litarski motor i može da se kombinuje sa čitavim asortimanom menjača, uključujući Scania Opticruise ili automatske menjače.

NABAVITE ODGOVARAJUĆI MENJAČ

Naš obiman asortiman menjača može da se prilagodi svim vrstama prevoza. Da bi se dobile bolje vozne karakteristike, na naše 8-brzinske i 12-brzinske menjače mogu da se montiraju sistem Scania Opticruise i Scania retarder.