Da li ste ikada radili sa industrijskim alatima koji nisu ispunili obećani kvalitet? Teške mašine koje su nezgodne za korišćenje i stoga koštaju i Vama i Vašim zaposlenima puno vremena i truda?

Mi u Eurobooru verujemo, još od našeg osnivanja 1977. godine, da se to može učiniti drugačije. Da se profesionalac poput Vas mora osloniti na profesionalnog dobavljača. Što nas je dovelo do toga da postanemo glavni igrač u industrijskom svetu, sa našom vlastitom fabrikom i kancelarijama širom sveta. Sve zato što smo uvek slušali naše kupce i zahteve tržišta.

Naši klijenti su oni koji svakodnevno koriste naše alate. Zato su oni naši ključni pokazatelji kada je u pitanju razvoj i proizvodnja. Naš moto je: dobro nije dovoljno dobro! Euroboor uvek ide korak dalje. Našim proizvodnim metodama i tehničkim pristupom naš cilj je da razvijemo lakše, jače i pouzdanije alate. Osim toga, testiramo naše alate temeljno od početka procesa razvoja sve do proizvodnje.

Naša vizija je usmerena na razvoj inovativnih prenosnih alata koji dodaju vrednost našim klijentima i olakšavaju ih u svakodnevnom radu. Nikada ne gubimo iz vida održivost, uštedu vremena i uštedu troškova. Naša misija je uvek jasna: prevazilazi očekivanja klijenata razvojem i pružanjem vrhunskih i inovativnih rešenja za prenosno bušenje i sečenje.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: