Hitachi je otvorio novo poglavlje u oktobru 2018. kada je brand Hitachi postao HiKOKI. Asortiman HiKOKI bežičnog električnog alata je veoma raznolik i odgovara brojnim oblicima i primenama. Dostupni su i bez baterija, punjača i dodatne opreme, što olakšava proširenje vašeg HiKOKI bežičnog alata.

Paleta HiKOKI pneumatskih alata nudi širok spektar obrta i primena od fiksiranja do teških građevinskih radova. Svi HiKOKI pneumatski alati imaju različite karakteristike koje poboljšavaju sigurnost i jednostavnost upotrebe. HiKOKI električni alati koriste seriju motora čiji se savremeni dizajn zasniva na dugogodišnjim inovacijama kompanije HiKOKI. Ukoliko nije drugačije naznačeno, ulazna snaga se zasniva na 240V.
HiKOKI Outdoor Pover Ekuipment asortiman nudi proizvode koji su lagani, jednostavni za pokretanje i ergonomski dizajnirani kako bi povećali udobnost korisnika.
Odabrani alati Hitachi Outdoor Power Equipment imaju “PureFire ™” motore. Oni su ekološki prihvatljivi, ekonomični i pogodni za produženu upotrebu.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: