RUKO se od 1974. godine specijalizovao za proizvodnju bušilica i alata za rezanje. Visokokvalitetni precizni alati iz RUKO proizvodnog pogona u Nemačkoj pružaju visoko efikasne alate za profesionalne korisnike u industriji. Oni su Vaš pouzdan partner u oblasti sečenja metala.

Naš pogon je naša fascinacija. Kao proizvođač preciznih alata za rezanje metala, RUKO GmbH uvek otkriva nove proizvode. Kontinuirano poboljšavamo postojeće proizvode i povećavamo produktivnost. Tokom procesa razvoja, naš fokus je uvek orijentisan na potrebe naših kupaca. RUKO vam nudi idealan alat za precizno projektovanje. RUKO GmbH Precision Tools ima modernu mašineriju sa visokim proizvodnim kapacitetom. Uvek investiramo u najnovije proizvodne tehnologije i proizvodne objekte u cilju stalnog povećanja produktivnosti.

Naši potpuno automatizovani CNC centri za brušenje omogućavaju najveću preciznost i fleksibilnost u proizvodnji alata za rezanje metala. Kao rezultat toga, imamo jedan od najnaprednijih svetskih proizvodnih procesa. Kontrola kvaliteta RUKO GmbH Precision Tools garantuje dosledan visok kvalitet proizvoda. Koristeći savremenu optičku ispitnu opremu, pojedinačni podaci mernih serija naših alata se beleže, čuvaju i vrednuju. Tokom proizvodnog procesa redovno vršimo ispitivanja materijala.

Naš standard kvaliteta dobio je sertifikat DIN EN ISO 9001: 2015. Sistem DIN EN ISO 9001: 2015 zasnovan je ne samo na savršenom kvalitetu proizvoda, već i na kvalitetnom razmišljanju u svim oblastima kompanije, čime se potvrđuje naša dugogodišnja i integralna filozofija kvaliteta.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: