S-SERIJA NOVA GENERACIJA SCANIA VOZILA

FANTASTIČNO I VELIČANSTVENO

Nova S-serija nameće nove standarde udobnosti vozača pri vožnjama na duge staze. Otkrijte enterijer koji je luksuzni raj, dizajniran za život u prostranom ambijentu. Ravan pod, proširene pregrade za odlaganje stvari i spektakularan pogled sa pozicije vozača doprinose njegovom jedinstvenom izgledu.

null

POKRENUTO EVOLUCIJOM

Scania motori su poznati po svojoj uštedi goriva. Nova generacija naših kamiona još više uzdiže našu reputaciju. Poboljšani ubrizgači i komore za sagorevanje u kombinaciji sa novim odnosom zadnje osovine doprinose smanjenju i brzine rada motora i potrošnje goriva za 3%.

null

PRILAGODITE REŠENJE SVOJIM POTREBAMA

Bogatim izborom i nizom modularnih konfiguracija vi možete da prilagodite svoj kamion da odgovara vašem stilu vožnje. Neka to bude Scania.

null

NAMENJENO ŽIVOTU U PROSTRANOM AMBIJENTU

S-serija donosi potpuno novi nivo luksuza u vožnje na duge staze. Ova nova generacija kamiona je razvijena da pruži vrhunsku udobnost i stiil, sa fokusom na okruženju vozača, unutrašnjem prostoru, bezbednosti i pouzdanosti.

null

VAŠ POGLED SA VRHA

Ovo mesto je vaše – da u njemu vozite, radite i živite. Počeli smo tako što smo odredili vašu optimalnu poziciju u toku vožnje, jer smo hteli da budemo sigurni da dok vozite imate maksimalnu vidljivost, dostupnost i udobnost.

null

DIZAJN KOJI SE ISTIČE

Novorođeni klasik – bez premca u vrhunskom dizajnu vozačkog ambijenta, beskompromisnoj bezbednosti, uspešnoj uštedi goriva i veličanstvenoj jačini motora.