S-SERIJA NOVA GENERACIJA SCANIA VOZILA

FANTASTIČNO I VELIČANSTVENO

Nova S-serija nameće nove standarde udobnosti vozača pri vožnjama na duge staze. Otkrijte enterijer koji je luksuzni raj, dizajniran za život u prostranom ambijentu. Ravan pod, proširene pregrade za odlaganje stvari i spektakularan pogled sa pozicije vozača doprinose njegovom jedinstvenom izgledu.

POKRENUTO EVOLUCIJOM

Scania motori su poznati po svojoj uštedi goriva. Nova generacija naših kamiona još više uzdiže našu reputaciju. Poboljšani ubrizgači i komore za sagorevanje u kombinaciji sa novim odnosom zadnje osovine doprinose smanjenju i brzine rada motora i potrošnje goriva za 3%.

PRILAGODITE REŠENJE SVOJIM POTREBAMA

Bogatim izborom i nizom modularnih konfiguracija vi možete da prilagodite svoj kamion da odgovara vašem stilu vožnje. Neka to bude Scania.

NAMENJENO ŽIVOTU U PROSTRANOM AMBIJENTU

S-serija donosi potpuno novi nivo luksuza u vožnje na duge staze. Ova nova generacija kamiona je razvijena da pruži vrhunsku udobnost i stiil, sa fokusom na okruženju vozača, unutrašnjem prostoru, bezbednosti i pouzdanosti.

VAŠ POGLED SA VRHA

Ovo mesto je vaše – da u njemu vozite, radite i živite. Počeli smo tako što smo odredili vašu optimalnu poziciju u toku vožnje, jer smo hteli da budemo sigurni da dok vozite imate maksimalnu vidljivost, dostupnost i udobnost.

DIZAJN KOJI SE ISTIČE

Novorođeni klasik – bez premca u vrhunskom dizajnu vozačkog ambijenta, beskompromisnoj bezbednosti, uspešnoj uštedi goriva i veličanstvenoj jačini motora.