L-SERIJA NOVA GENERACIJA SCANIA VOZILA

FLEKSIBILNE KOMBINACIJE

Prilagođena užurbanim aktivnostima u skučenim gradskim uslovima, L kabina predstavlja kombinaciju prostranog enterijera i kompaktnih spoljnih dimenzija. Izvanredna prohodnost kroz kabinu, komforna funkcija spuštanja i poboljšana vidljivost, ubrzavaju i olakšavaju ulazak u vozilo i izlazak iz njega.

PAZITE NA PEŠAKE U BLIZINI

Uz novu kabinu L-serije bićete na istom nivou kao i druga vozila na gradskim ulicama. Sa opcijom sigurnosnog prozora za gradsku vožnju, nisko postavljenim u vratima suvozača, imate veće šanse da spazite decu, pešake i bicikliste blizu kamiona.

Pored toga, vozačevo sedište je spušteno uz optimalnu preglednost ispred sebe i sa strane zahvaljujući spuštenoj instrument tabli i prozorskim daskama. Kompaktna kućišta retrovizora i veliki razmak između A-stuba i retrovizora maksimalno povećavaju vidno polje.

 

IZUZETNO RADNO OKRUŽENJE

Za uspešno poslovanje u gradovima najvažnije je privući najbolje vozače. U kompaniji Scania smatramo da je najbolji način za uspeh da ponudite vozačima izuzetnu kancelariju i podršku sa pametnim uslugama uz nju.

PRODUKTIVNO U GRADOVIMA

Uvek je veliki izazov voziti velika, teška vozila u gradskom okruženju. L-serija ima karakteristike potrebne za distribuciju i primene koje se uglavnom javljaju u gradskom okruženju sa gustim saobraćajem gde mnogo učesnika u saobraćaju mora da deli prostor.

OPTIMALNA SNAGA

Naš 9-litarski motor je dostupan sa snagom od 280, 320, 340 i 360 KS u zavisnosti od izbora goriva. Pored toga, motor je značajno manje težine u odnosu na 13-litarski motor, što vam omogućava da još malo povećate nosivost, a da pri tom ne ugrozite performanse vozila.

9-litarski

Naši 9-litarski motori sa pet cilindara imaju izlaznu snagu u opsegu od 280 do 360 KS.