NOVA P-SERIJA NOVA GENERACIJA SCANIA VOZILA

KABINA SA ODLIČNO BALANSIRANIM PERFORMANSAMA

Uz nove kamione P-serije dobijate kabinu male težine sa odličnom preglednošću i performansama tokom vožnje koje su prilagođene vašim potrebama. P-serija je naš najprilagodljiviji asortiman kabina, idealan za gradske i regionalne poslove i dokazano pouzdan u građevinskim zadacima i drugim zahtevnim uslovima.

OSMIŠLJENO NA OSNOVU PRIRODE VAŠEG POSLOVANJA

Nova P-serija je osmišljena za svakodnevni rad. Sada možete da prilagodite kamion tako da odgovara potrebama posla pomoću pametnih unutrašnjih i spoljašnjih funkcija.

PREDSTAVLJAMO ASORTIMAN 7-LITARSKIH MOTORA

7-litarski motor je prvenstveno osmišljen za vozila koja se koriste u gradu, poput kamiona za distribuciju, utovarivača sa teleskopskim kracima i pomoćnih vozila na aerodromu. U ponudi asortimana imamo vozila sa odličnim performansama i voznim karakteristikama, koja su prilagođena zahtevnim gradskim sredinama i čija je ušteda goriva i do 10 %.

BESKOMPROMISNA SNAGA

P-serija je idealna za guste i zakrčene gradske ulice i dinamična gradilišta. Naši moćni kamioni sa smanjenom potrošnjom goriva su već legendarni. Čitavi asortimani 7-, 9- i 13-litarskih motora poseduju isključivo SCR tehnologiju, koja smanjuje zagađenje životne sredine i potrošnju goriva, a da ne ugrožava snagu motora. Zupčana transmisija se obavlja brže i lakše nego ikada ranije.