NOVA R-SERIJA NOVA GENERACIJA SCANIA VOZILA

VAŠ VERNI SLUGA

Nema tu suprotnosti – nova, posebna kabina R-serije je čvršća, ali i oštrija nego ikada pre. Spremite se da privlačite pažnju novim dizajnom limarije, koji daje novo značenje premium kvaliteta dugolinijskog prevoza. Izdržljiva i prilagodljiva, nova R-serija se savršeno uklapa uz vaš život na cesti.

SNAŽNO, DIREKTNO

Vi očekujete vodeću udobnost u klasi, vidljivost i kontrolu, i R-serija vam to dostavlja. Stavljanjem vozača na prvo mesto pri svakom Scania dizajnu, mi vam pružamo vrhunska rešenja koja su u skladu sa vašim svakodnevnim životnim i radnim stilom.

OJAČANI MOTORI

Scania motori su poznati po svojoj uštedi goriva. Nova generacija naših kamiona još više uzdiže našu reputaciju. Poboljšani ubrizgači i komore za sagorevanje u kombinaciji sa novim odnosom zadnje osovine doprinose smanjenju i brzine rada motora i potrošnje goriva za 3%.

SERVISNA REŠENJA

Scania vam pomaže da osigurate svoj učinak širokom paletom usluga prilagođenih specifičnim poslovima koje obavljate. U Scania servisu ćete pronaći rešenje za sve što bi moglo da poveća vašu produktivnost.

DIZAJNIRAN DA PRISTAJE

Nova R-serija ima jedinstvenu kombinaciju unutrašnjeg luksuza i spoljašnje izdržljivosti koja može da savlada sve uslove. Voziti vozilo nove Scania generacije odiše stilom, ponosom i apsolutnom opremljenošću.

VAŠA KANCELARIJA. VAŠA PRAVILA

Od prednjeg gornjeg skladišta do naprednih performansi kočnica, nova generacija Scania kamiona je dizajnirana da radi za vas. Ovaj princip nas je naveo da kreiramo i velike izmene unutrašnjeg prostora, vidljivosti i bezbednosti – a izbor je na vama.

ZADNJA OSOVINA

Scania nudi širok asortiman jednostrukih pogonskih osovina sa redukcijom. Reduktori u glavčinama su takođe dostupni u dve jačine. R753 je snažan jednostruki prenosni sistem sa koeficijentom zadnje osovine 2,35, kako bi broj obrtaja motora ostao mali pri velikoj konstantnoj brzini.