NOVA G-SERIJA NOVA GENERACIJA SCANIA VOZILA

OPTIMALNA RADNA ALATKA

Novi kamioni G-serije su vrlo prilagodljivi i nude odlične performanse prilikom vožnje, kao i dobru vidljivost. U pitanju je dobro izbalansirana vrhunska kabina sa kompletnom opremom i povećanim brojem opcija koje možete da izradite po meri kako biste G-seriju potpuno prilagodili sebi i specifičnim potrebama svog poslovanja.

KANCELARIJA ZA POŽELETI

Dugotrajne smene u teškim uslovima zaslužuju prvoklasnu kancelariju. Nova Scania kabina pruža najbolje moguće uslove za uspeh.

OJAČANI MOTORI

Scania motori su poznati po svojoj uštedi goriva. Nova generacija naših kamiona još više uzdiže našu reputaciju. Poboljšani injektori i komore za sagorevanje u kombinaciji sa novim odnosom zadnje osovine u našim trinaestolitarskim motorima doprinose smanjenju brzine rada motora i potrošnje goriva za 3%.

IZABERITE KABINU

Nova G-serija se odlikuje odličnom udobnošću i vidljivošću, kao i prvoklasnim sedištem vozača uz prostranost i mnogo prostora za skladištenje. Bez obzira na odabrane komponente, uvek ćete imati visoke i ekonomične performanse, kao i jedinstveno rešenje za svoje preduzeće.

NABAVITE ODGOVARAJUĆI MENJAČ

Naš obiman asortiman menjača može da se prilagodi svim vrstama prevoza. Da bi se dobile bolje vozne karakteristike, na naše 8-brzinske i 12-brzinske menjače mogu da se montiraju sistem Scania Opticruise i Scania retarder.

ZUPČANICI ZADNJE OSOVINE

Asortiman zadnjih osovina kompanije Scania nudi snažan dizajn, optimizovan za težinu i sa širokim spektrom brzina i prenosnog odnosa, tako da možete da pronađete optimalno rešenje za svoj pogon. Svi prenosni sistemi dolaze sa blokadom diferencijala u ponudi.

KONFIGURACIJA OSOVINE I VISINA ŠASIJE

Prednja, zadnja, fiksna i osovina upravljačkog stuba – kompanija Scania može da ispuni zahteve za svaku namenu. Nova G-serija može da se kombinuje sa širokim spektrom konfiguracija šasija različitih visina.


4×2Visina šasije:Vrlo niska, niska, standardna, visoka

4×4Visina šasije:Visoka

6×2Visina šasije:Normalna

6×2/2Visina šasije:Normalna

6×2/4Visina šasije:Normalna, niska

6×4Visina šasije:Standardna, visoka

6×6Visina šasije:Visoka
 
 

4×2Visina šasije:Niska, standardna, visoka

4×4Visina šasije:Visoka

6×2Visina šasije:Niska, standardna

6×2/2Visina šasije:Normalna

6×2/4Visina šasije:Normalna

6×2*4Visina šasije:Niska, standardna

6×4Visina šasije:Standardna, visoka

6×6Visina šasije:Visoka

8x×2Visina šasije:Normalna

8×2*6Visina šasije:Niska, standardna

8×2/4Visina šasije:Normalna

8×4Visina šasije:Standardna, visoka

8×4*4Visina šasije:Normalna

10×4*6Visina šasije:Normalna