cnc sistemi

SISTEMI REGALA, KOLICA ZA ALATE I ORMARIĆI ZA ALATE

Okviri za čuvanje CNC alata su napravljeni od plastike i dostupni su u različitim oblicima i veličinama kako bi se prilagodili različitim vrstama vretena. Ležišta se postavljaju u preciznim položajima i formiraju uredne rasporede u okvirima držača alata. Da bi se skladištili i rukovali u radionici ili proizvodnom pogonu bez zauzimanja previše prostora, a uvek su vidljivi i lako dostupni, mogu se montirati na kolica, na nosače alata ili u ormare.

 

Različita rešenja za držače alata koje nudi Fami mogu se postaviti na personalizovani način i sačuvati izbočine od nereda, curenja, prašine, prljavštine i bilo kakvog kontakta sa hemijskim agensima ili nepovoljnim vremenskim uslovima. Svaki okvir kućišta izrađen je od visokokvalitetnog materijala koji ga čini otpornim na udarce i lomove.

OKVIRI ZA ČUVANJE DELOVA

Okvir držača je obojeni metalni okvir s pločicama s nizom rupa za delove smeštenih pod uglom kako bi se olakšalo korišćenje CNC alata.

 

KOLICA ZA ALATE NA TOČKOVIMA

Kućište na točkovima sa CNC alatom je opremljeno okvirom držača sa nosačima, točkovima sa kočnicama i prikladnom bočnom ručicom.

ORMAR ZA CNC ALAT

CNC ormarići za alat su idealni za brzo čuvanje NC alata, držeći ih uvek pri ruci, uredno i zaštićeno.

 

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: