industrijski ormari

INDUSTRIJSKI ORMARI ZA SVE POTREBE

Industrijski ormari dostupni u FAMI-u odgovaraju svim potrebama skladištenja i imaju široku paletu dodataka kao što su: police, fioke, pregrade, kontejneri, kutije, uklonjivi okviri i radne površine. Metalni ormarići su idealna rešenja za skladištenje opreme, savršeno pogodna za pojednostavljenje aktivnosti odeljenja, poboljšavajući vreme i efikasnost proizvodnih procesa.

 

VIŠENAMENSKI INDUSTRIJSKI ORMAR? SAZNAJTE VIŠE O MASTER ORMARIMA!

MASTER ormarići su pravi menjači igara u segmentu industrijskih i kancelarijskih ormara. Ovi metalni ormari, dostupni sa mehaničkim ili elektroničkim bravama, pogodni za kancelarijsku upotrebu, ali i za radionice, skladišta i laboratorije, su napredna tehnologija, vrhunski dizajnerski proizvodi koji nude nenadmašnu efikasnost.
Oni kombinuju vrhunske performanse sa karakteristikama koje stvaraju snažan i definisan identitet u segmentu industrijske opreme. Vertebrate brava je sistem i srce i mozak – i koristi se kao sistem protiv naginjanja. Mogu se stvoriti dve odvojene jedinice koje omogućavaju pristup ladicama. Električni sistem za zatvaranje glava šipki koristi električne motore snage samo 0,6 V. Vodič za upotrebu može se proširiti tako da odgovara dužini ormara. Prednji ležaj je pomeren izvan prednjeg dela fioke. Rezultat: značajno poboljšanje u proširenju procenta ladice i upotrebe volumena fioke. Konus u senci ne postoji u gornjim ladicama čak i ako su podešeni na nosivost od 100 kg.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu:

Ormari Serije PERFORM

Ormari MASTER 36EH-1

Kompjuter Ormari STANDARD

Sitni Delovi

Ormari Serije STANDARD

Ormari MASTER 36EH-2

Ormari Garderoberi