industrijske radne stanice

Manufacturing assembly workstations

PODESIVA VISINA POLICA, SMANJENO RASTOJANJE, VEĆE VIDNO POLJE

Dinamičan i ergonomski dizajn radnih stanica podložan je raznim radnim okruženjima, uglavnom u mašinogradnji, elektronici, montaži i ispitnoj laboratoriji. Njihova izrazito modularna priroda omogućava da se rešenja dizajniraju, implementiraju i razvijaju u skladu sa promenljivim potrebama operatora tokom vremena. Svako rešenje, u smislu veličine i sastava, rezultat je kombinacije između maksimizirane objektivne operativne funkcionalnosti i dinamične i moderne prezentacije. Brojni detalji posebno su usmereni na komfor korisnika, poput radne ploče podesive po visini, što optimizuje slobodu pokreta, poboljšavajući performanse i produktivnost. Širok spektar dodataka pogodnih za naknadnu ugradnju.

Ergonomic height for workbench

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu:

PODESIVA VISINA

Pod podesiv po visini idealan je za dinamična radna okruženja kao što su montaža, popravka, istraživanje i kontrola kvaliteta.

Workbench ergonomics

SVE JE JASNO VIDLJIVO

Konfiguracija Dinamic radnih stanica, posebno ako su opremljena kolicima Smart serije, poboljšava vidljivost i prijanjanje materijala i opreme smeštene u plastičnim kutijama i na policama.

Workbench ergonomics

PRILAGODLJIVOST

Svaka radna stanica je u potpunosti prilagodljiva uz dodatak širokog asortimana dodataka i sa novom, živopisnom linijom polica i panela, dostupnih u 10 različitih nijansi.

Manufacturing workstations