industrijski radni stolovi

ITALIJANSKI DIZAJN ZA MODULARNU I PRILAGODLJIVU RADNU POVRŠINU

Radni stolovi Fami Storage Sistems dizajnirani su i izgrađeni tako da efikasno udovoljavaju najrazličitijim zahtevima tržišta u pogledu opreme radne stanice.
Radna klupa može se isporučiti sa metalnim nogama ili industrijskim standardnim ladicama za spajanje radne površine ili gornjim policama od:

  • multipleks,
  • troslojna bukva,
  • urphen sa profilisanim ivicama,
  • pocinkovani lim.

https://www.famispa.com/wp-content/uploads/2017/12/WORK-MOBILE-MASTER.jpg

https://www.famispa.com/wp-content/uploads/2017/12/WORK-LOOK_800.jpg

Takođe je dostupan i kompletan asortiman opreme za maksimiziranje funkcionalnosti klupe za radionice, na primer sa perforiranim pločama držača alata, što je u suštini važno u radionicama za kačenje alata i kuka ili izloženih kontejnera, postavljenih na nosače.

Radni sto sa ladicama idealan je za uredan raspored alata i optimizaciju radnog prostora šaltera. Fami ladice radnog stola kompanije Fami Storage Sistems takođe se mogu kasnije nabaviti i naknadno opremiti.

Radne klupe Fami Storage Sistems mogu se razvrstati ne samo dodavanjem dodataka, već i prema veličini i tipu, i uključuju radne klupe sa točkovima, neophodni proizvod za lako kretanje po radionici, minimiziranje vremena.

Ako tražite profesionalnu radnu površinu, naša radna klupa je ono što tražite: vrhunski italijanski dizajn sertifikovan po najnovijim važećim standardima.

Pogledajte ili preuzmite kataloge proizvođača u PDF formatu: