ATLAS COPCO 〉  GENERATORI 〉  MOBILNI DIZEL GENERATORI

KONTEJNERSKA SNAGA, POTPUNO NAPUNJENA

Generatori kontejnera dolaze u standardnoj opremi, sa svim sofisticiranim opcijama koje su vam ikada potrebne. Spojili smo 1MVA predvidljive snage, u standardnom kontejneru od 20 stopa; sa ultra niskim nivoima buke i ultra visokim stepenom efikasnosti. Savršeni za najzahtevnije uslove i zahteve za korišćenje, QAS i QEC su generatori za one kojima je potrebno nešto malo neuobičajeno.

GENERATORI KONTEJNERA, PO VAŠEM IZBORU UŠTEDA GORIVA – QAC OPSEG QAC GENERATOR JE STVARNA ŠTEDNJA GORIVA.

Električni VSD (Variable Speed Drive) motorni, rashladni ventilator prilagođava rashladni tok specifičnim zahtjevima motora. Možda zvuči jednostavno, ali ovaj inženjering postavlja QAC generator odvojeno.

NAJROBUSNIJI KONTEJNER – QEC OPSEG

QEC generator pakuje udar! Do jedne megavata kontejnerske snage koja se može lako transportovati od jednog do drugog radilišta. Izuzetno pouzdan, to je fleksibilno rešenje za vaše osnovne i kritične potrebe u stanju pripravnosti u zakupu, rudarstvu i primeni nafte i gasa.

NAPRAVITE SAVRŠENU SNAGU

Kada vam je potrebna snaga, možda jedan generator nije uvek najefikasnije rešenje. Da li se opterećenje aplikacije razlikuje? Da li vam je potrebna moć za dugoročne projekte na udaljenoj lokaciji? Da li vam je potrebna polutrajna instalacija koja se može nadograditi ili smanjiti?

Modularna elektrana (ili paralelni višestruki generatori) je efikasno rješenje ako ste odgovorili sa “da” na bilo koje od gore navedenih pitanja. Jednostavno, ovo je konfiguracija generatora koji rade zajedno.

Razvili smo jedinstveni sistem upravljanja napajanjem (PMS). PMS sistem omogućava optimizaciju potrošnje goriva i produžava životni vek generatora. PMS upravlja količinom generatora koji rade paralelno sa opterećenjem, jedinicama pokretanja i zaustavljanja u skladu sa povećanjem ili smanjenjem opterećenja. Na taj način opterećenje na svakom generatoru ostaje na nivou koji optimizira potrošnju goriva. Takođe eliminiše potrebu da generatori rade sa niskim nivoima opterećenja, što može uzrokovati oštećenje motora i skratiti životni vijek opreme. Sve potrebno je standardno kod QAC generatora.