KRAMER > TELEHENDLERI > TELEHENDLERI OD 7m

4007 – Najmoćniji multi-talenat

 
Sa 4 tone korisnog tereta i 7 metara visine slaganja, Kramer telehendler 4007 je impresivan. Svi radovi na utovaru lako se obavljaju ovom Kramerovom dizalicom zahvaljujući hidrostatičkom pogonskom sistemu. Kabina je izuzetno funkcionalna i ima brojne funkcije koje 4007 čine intuitivnim za upotrebu i nude optimalni komfor vožnje.
 
  • Brza zamena dodataka nije problem zahvaljujući Kramer ploči za brzi spoj: i otpuštanju pritiska u 3. upravljačkom krugu. Zahvaljujući panoramskom pogledu od 360 ° iz kabine, uvek imate preglednik utovarivača.
  • Jednostavnost upotrebe mašine je primećena i tokom održavanja: hauba motora može se otvoriti naročito široko, a hidraulično ulje i rashladna tečnost mogu se proveriti putem kontrolnog stakla.
  • Transmisija ecospeed kombinuje prednosti osetljivosti hidrostatičkog pogonskog sistema sa povećanim silama vuče i potisnom snagom pretvarača zakretnog momenta.
  • Snažni Deutz motor od 100 kV / 136 KS nudi dovoljne rezerve za sve aktivnosti na različitim gradilištima i drugim područjima primene.
  • Model 4007 standardno je opremljen sistemom za pomoć vozaču Smart Handling. Sa tri različita načina rada, podržava krajnjeg korisnika za ekonomičan, siguran i udoban rad mašine i dodataka.