KRAMER > UTOVARIVAČI > UTOVARIVAČI 1,05 – 1,55

8155 – Novi predvodnik iz Kramer-a

Novi predvodnik kompanije Kramer, 8155, dosledno prvo postavlja potrebe kupaca. Impresionira sofisticiranim detaljima i tehničkim inovacijama, kao što je 7-inčni displej sa integrisanom kamerom za unazad ili klima uređajem i automatskim povratkom kašike. Ergonomija kabine osigurava efikasan rad, a motor sa velikim konjskim snagama pruža potrebnu snagu. 8155 ima nosivost kašike od 6.100 kg, nosivost 4.200 kg, a sve to sa malom radnom težinom od samo 9.850 kg (varira zavisno o opcijama).

  • Motor Deutz TCD 3.6 pokreće utovarivač na točkovima sa 100 kW i zadovoljava nivo emisije izduvnih gasova IV. Deutz TCD 4.1 motor sa 115 kV nudi još više snage.
    Udoban radni prostor: Kabinu karakterišu ergonomski raspoređene upravljačke komande. Potpuno zastakljena kabina omogućava nesmetan pogled na ploču sa brzim spojnicama i celokupno okruženje mašine.
  • Odobrenje traktora u celoj EU i kuglična spojnica sa nosivim teretom od 1 tone: 8155 se može savršeno koristiti kao traktor. Dostupni su svi uobičajeni sistemi spajanja kuglica.
  • Opciono produženi uređaj za utovarivač nudi visine dizanja do 4,20 metara, uz istovremeno savršen pogled na priključak.
  • Razne opcije sa zadnjeg dela čine utovarivač savršenim sveobuhvatnim krugom: između ostalog i različiti hidraulički upravljački krugovi, električna utičnica, DIN signalna utičnica i pneumatska i hidraulična kočnica.