KRAMER >

Zašto razdvojiti ono što pripada zajedno?

Kramer – Jedinstven sistem

Brend Kramer zalaže se za utovarivače sa pogonom na sve točkove, teleskopske utovarivače na točkovima i teleskopske utovarivače sa ekstremnom manevribilnošću, mogućnostima izvan puteva i visokom efikasnošću. Zahvaljujući dokazanoj nepodeljenoj šasiji, Kramer utovarivači na točkovima su izuzetno stabilni u svim uslovima. Zbog ove posebne konstrukcije vozila, nema pomeranja u težištu zbog pokreta upravljanja. Na osnovu ovog upravljanja, samo točkići se kreću tokom upravljanja. Tako se maksimalno korisno opterećenje i visoka stabilnost održavaju čak i pri potpunom zaključavanju i na neravnom terenu.

Visoka stabilnost

 

Nepodijeljena šasija za visoku stabilnost …

Naši utovarivači na točkovima konstruisani su sa nepodeljenim okvirom koji sprečava promene u težištu, čak i kada je potpuno zaključano. Vozila su zbog toga izuzetno stabilna i sigurna u radu, čak i kada je kretanje teško. Visok stepen stabilnosti – čak i u grubim uslovima tla.

… bez pomeranja težišta

Ogromna mogućnost manevrisanja

Jednom vožnjom sa upravljačem sa pognom na sve točkove…

Upravljanje sa pogonom na sve točkove i zaključavanje upravljača od prednjeg i zadnjeg stepena od 40 stepeni omogućavaju visok stepen okretnosti. Na taj način se mogu eliminisati mnogi manevri upravljanja, a vreme putovanja i ciklusa skratiti.

… Umesto gubitka vremena za manevriranje sa zglobnim zglobom

Konstanto korisno opterećenje

Konstanto opterećenje …

Nepodeljena šasija sprečava promenu udaljenosti između protuteže i jedinice utovarivača. I rezultat: Konstantno opterećenje koji čine rad u svim situacijama opterećenja sigurnim. Korisni teret ostaje isti bez obzira na ugao upravljača.

… za konstantno korisno opterećenje