G-SERIJA MOĆNI I PRILAGODLJIVI

SNAGA. UDOBNOST. PERFORMANSE.

Kamioni G-serije mogu biti konfigurisani tako da odgovaraju velikom opsegu primena – od dugolinijskog transporta i distribucije do najtežih terenskih poslova.

null

POBEDNIK U KLASI VISOKE TEHNOLOGIJE

Svi Scania motori su rađeni sa veoma naprednom tehnologijom i opremljeni su impresivnim 13-litarskim rednim motorom sa šest cilindara, koji je veoma popularan izbor u kamionima G-serije.

null

NAPRAVLJEN ZA PRODUKTIVNOST

U kompaniji Scania smo fokusirani na Vaše poslovanje. Sve se svodi na povećanje radne efikasnosti, smanjenje troškova i pružanje pomoći u ispunjavanju zahtevnih rokova.

 

null

AERODINAMIČNE KABINE

Asortiman Scania kamiona G-serije pruža veću udobnost vozačima koji se bave domaćim dugolinijskim transportom, distribucijom i skoro svim tipovima građevinskih delatnosti.

null

PROSTOR. SNAGA. UDOBNOST.

Scania kamioni G-serije pružaju veću udobnost vozačima koji se bave domaćim dugolinijskim transportom, distribucijom i skoro svim tipovima građevinskih delatnosti. Oni su najbolji izbor ako želite vrhunski kvalitet u brojnim primenama, posebno kada je potrebna prostrana dnevna kabina.

null

DIZAJN PRILAGOĐEN VAMA

Scania kabina je radno mesto kome svaki vozač želi da se svakodnevno vraća. Unutrašnjost kabine karakterišu najviši standardi u pogledu bezbednosti, udobnosti i kvaliteta.

ZADNJE OSOVINE

Nudimo širok asortiman efikasnih jednostrukih pogonskih osovina sa redukcijom. Reduktori u glavčinama su takođe dostupni, i to u dve jačine u zavisnosti od zahtevnosti uslova. Dvostruka pogonska osovina sa redukcijom u glavčini obezbeđuje odlične vozne karakteristike i vuču na klizavim površinama.