P-SERIJA SNAGA I SPOSOBNOST

SNAŽNE PERFORMANSE

Lagani kamioni P-serije su konstruisani za okretnost, ekonomičnost i brzinu. Oni su idealni za gradsku i regionalnu distribuciju, a ipak dovoljno jaki za građevinarstvo i druge terenske primene. Motori velikog obrtnog momenta olakšavaju vožnju „stani-kreni“ i oštro ubrzanje.

null

PROJEKTOVAN ZA POTPUNU PRODUKTIVNOST

P-serija je projektovana za svakodnevni naporan rad. Kabina daje zauzetim vozačima korisno i prijatno okruženje, a prilagodljiva šasija može da se konfiguriše tako da u potpunosti odgovara poslu koji obavljate.

null

KONCEPT BUDUĆNOSTI

Scania je uvek korak ispred svih u pogledu goriva. Naša 9-litarska jedinica motora je robusna, ima idealne karakteristike snage i može da koristi dizel, HVO, biogas, prirodni gas ili bioetanol kao pogonsko gorivo.

null

Ekološki pristup

VIŠEFUNKCIONALNE KABINE

P-serija je dizajnirana sa akcentom na bezbednost i udobnost. Rezultat: bolja kontrola, lakši pristup, odlična vidljivost i nizak nivo buke.

null

STAVITE SE NA VOZAČEVO MESTO

Pokretljivost, odlična preglednost iz kabine i lak pristup. Kabine iz P-serije su dizajnirane i napravljene tako da vozaču pruže kombinaciju produktivnosti i udobnosti, a pritom mu omogućavaju visok nivo pripravnosti.

null

DODATNA OPREMA

Pronađite dodatnu opremu koja će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj kamion. Obezbedićemo vam neophodnu dodatnu opremu koja pruža udobnost, poboljšanu bezbednost i izuzetnu efikasnost.

ZADNJA OSOVINA

Scania nudi asortiman jednostrukih pogonskih osovina sa redukcijom za većinu uobičajenih primena. Model R560 predstavlja snažan jednostruki prenosni sistem koji se koristi u distribuciji u gradskim uslovima.