ATLAS COPCOPUMPE ZA VODU 〉  MALE PRENOSNE PUMPE

KOMPLETNA MREŽA MALIH PRENOSNIH PUMPA

Da bi omogućili maksimalnu svestranost i napravili pumpu koja odgovara vašim potrebama, nudimo izbor benzina, dizela ili električne energije. Imamo 3 vrste koje odgovaraju vašim zahtevima.

DIAPHRAGM PRELIVNE PUMPE ZA PUNJENJE

Prenosne pumpe za teške primene

Ove male prenosne pumpe izrađuju se za teške primene i odlikuju se kada se radi o pumpi vode ili vode sa velikim čvrstim materijama. Uprkos svojoj ekstremnoj robusnosti, ove pumpe održavaju ekstremnu prenosivost koju ste očekivali od naše male raspone pumpi.

– recirkulacija bentonita i bušilica
– uklanjanje mulja
– Pumanje otpadnih voda ili drugih tečnosti koje sadrže vlaknast materijal
– Pumanje cirkulacije cijevi sečenja ili miješanja u industriji kamena
– Čišćenje šahtova

CENTRIFUGALNE BENZINSKE PRENOSNE PUMPE

Ova pumpa je dovoljno mala da se uklapa u vaš kamion

Serija JB nudi dva modela. Oba su lagana, visoko prenosiva, pumpa sa pogonom na benzin. Modeli JB su idealni za višestruke primene, uključujući i upotrebu u vanrednim situacijama, opštu konstrukciju i industrijsko odvodnjavanje.

Oni su savršena pumpa za čuvanje na licu mesta ili u vašem kamionu. Oni su dizajnirani da budu operativni i obavljeni na trenutak, a spremni su da odu, kada vam više ne trebaju.

CENTRIFUGALNE  SAMOUSISNE PRENOSNE PUMPE

Centrifugalna pumpa za samousisnu vožnju za lakši transport

Serija ETP nudi četiri modela. Sve su lagane, visoko prenosive, samousisavajuće pumpe. Nudimo tri modela koji se voze benzinom. Model ETP 100D je takođe dostupan sa dizel motorom. Ovaj asortiman raznovrsnih pumpi može se koristiti u mnogim aplikacijama i odličan je za upotrebu u vanrednim situacijama i za neplanirane događaje.

Ravnoteža prenosivosti i snage znači da ih možete lako prenijeti na vašu aplikaciju. Robusne karakteristike visokih performansi osiguravaju performanse – čak iu najstrožijim okruženjima.