ATLAS COPCO 〉  MOBILNI VAZDUŠNI KOMPRESORI 〉  MALI DIZEL KOMPRESORI – SERIJA B  

NEVEROVATNA NOVA SERIJA 8

Nova serija kompresora serije 8 kompanije Atlas Copco rezultat je više decenija kontinuiranog razvoja. Po prvi put, moguće je transportovati putem običnog putničkog automobila, bez posebne vozačke dozvole. Kompresor koji može proizvesti do 5 m3 / min vazduha, s punim rezervoarom goriva, naknadnim hladnjakom i generatorom koji su ugrađeni u kompaktni i lagani paket.

LAGANI I EFIKASNI KOMPRESOR VAZDUHA

Sve je to omogućeno najnovijim razvojem u našem pionirskom dizajnu vazdušnih elemenata, što znači da možemo proizvesti kompresor do 150 kg lakši od konkuretskih modela. Međutim, razumemo da to ne znači ništa bez efikasnosti . Efikasnost može značiti mnogo stvari, kao što su: skraćeno vreme servisiranja, potrošnja goriva ili povećana iskorišćenost. Serija 8 podrazumeva sve aspekte kada je reč o pružanju izvrsnih performansi u svim tim kategorijama.

LEGENDARNI HARDHAT

Na kraju, zavisno od vaše primene, možete pitati o robusnosti ili izdržljivosti – imamo jednu jednostavnu reč za sve gore navedeno – HardHat®. Ovaj legendarni baldahin je napravljen 2005 gde serija 8 uključuje najnoviji, robustan dizajn.